Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spanplafond voor en na: 4 voorbeelden

Ben je geen fan meer van je plafond, maar heb je ook geen zin in stoffige gyprocwerken? Dan is een spanplafond ideaal. Zo’n vals plafond bestaat uit een PVC of polyesterdoek dat tussen profielen gespannen is. Verder is zo’n doek snel te plaatsen en heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel vind je 4 inspirerende voorbeelden van een spanplafond, voor én na!

 

Spanplafond voor en na: 4 inspirerende voorbeelden

VOORBEELD 1: spanplafond voor en na met print

VOORBEELD 2: spanplafond voor en na in de keuken

VOORBEELD 3: spanplafond voor en na in de slaapkamer

VOORBEELD 4: spanplafond voor en na in de woonkamer

Wil je graag meer weten over spanplafonds? Dan kan je altijd terecht bij een van onze professionals. Die vind je snel en vrijblijvend via onze offerteservice.

 

VOORBEELD 1: spanplafond voor en na met print

spanplafond voor en na print

Met een spanplafond met print maak je van een kamer een écht unieke ruimte. Dit voorbeeld toont aan hoe een sobere zitruimte een bijzondere look krijgt door de print. Je kan kiezen voor een dergelijk design, of voor een foto waar je van houdt, een favoriete tekst, … Een leuk idee voor een kinderkamer is een spanplafond met een sterrenhemel. En ben je de print eenmaal zat? Dan kan je deze gemakkelijk laten vervangen.

 

VOORBEELD 2: spanplafond voor en na in de keuken

spanplafond voor en na keuken

Een populaire keuze voor in de keuken is een verlicht spanplafond. In dit voorbeeld zie je een spanplafond met spotjes die perfect in de constructie zijn verwerkt. Waar het witte plafond steriel en kil aanvoelt, geeft de donkergroen-grijze kleur het geheel een persoonlijke touch. Heb je bovendien iets te brutaal gekookt? Dan is het goed om weten dat een spanplafond afwassen mogelijk is.

 

TIP: laat je spanplafond plaatsen door een professional!

Een spanplafond plaatsen is precisiewerk. Daarom laat je de klus het beste over aan een professional. Op die manier ben je zeker van een correcte en snelle plaatsing. Zoek je de beste expert voor een scherpe prijs? Vergelijk dan offertes van meerdere plaatsers.

Wil je in contact komen met spanplafond-professionals in je buurt? Dat kan gratis, snel en vrijblijvend via onze offerteservice. Start je aanvraag hier!

 

VOORBEELD 3: spanplafond voor en na in de slaapkamer

spanplafond voor en na slaapkamer

Met een spanplafond kan je de perfecte sfeer creëren voor in de slaapkamer. Dit voorbeeld toont aan dat een spanplafond met een subtiel tintje een wereld van verschil maakt. Het geheel is gezelliger en geeft rust. In theorie zijn alle RAL-kleuren mogelijk. Denk aan een spanplafond in het zwart, geel, groen, …

 

VOORBEELD 4: spanplafond voor en na in de woonkamer

spanplafond voor en na woonkamer

In dit voorbeeld vult het spanplafond in de woonkamer het sobere interieur aan met een hoogglans afwerking. Als je die look goed combineert, komt zelfs een standaard wit plafond chic over. Let wel op: een hoogglans afwerking is alleen mogelijk bij een PVC spanplafond. De variant gemaakt van polyester is alleen verkrijgbaar in een matte afwerking.

 

De beste professional voor een lage prijs? Vergelijk offertes!

Een spanplafond laat je idealiter plaatsen door een expert. Uiteraard betaal je dan wel arbeidskosten, maar je krijgt er ook veel voor terug. Bovendien bespaar je veel door nauwkeurig offertes te vergelijken. Via onze offertedienst vind je binnen no-time de ideale specialist voor jouw project!

Op zoek naar een lokale partij om je spanplafond te plaatsen? Dat is eenvoudig via onze service. Kom hier gratis en vrijblijvend in contact met experts in je buurt!